Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

29 mrtvih

Pronađena sva tijela poginulih u talijanskom hotelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukupan broj poginulih u hotelu u središnjoj Italiji koji je srušila lavina porastao je na 29 pošto su talijanske spasilačke službe pronašle tijela svih osoba nestalih nakon nesreće, objavili su u četvrtak ujutro lokalni mediji.

Hotel Rigopiano prošlog je tjedna gotovo u potpunosti uništila katastrofalna lavina nedugo nakon što se u tom području osjetio snažan potres jakosti 5 stupnjeva Richterove ljestvice.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Pozzuoli Život na vulkanu Tisuće potresa trese regiju u susjedstvu: ''Sve što možemo je vrlo pozorno pratiti što se događa''

Jedanaest je osoba preživjelo, uključujući četvero djece te još dvije osobe koje su se u trenutku nesreće nalazile izvan hotela.

Stručnjaci procjenjuju da je lavina nosila 120.000 tona snijega kad se sručila niz planinu i udarila u hotel brzinom od 100 kilometara na sat.

Talijansko pravosuđe pokrenulo je istragu kako bi utvrdilo je li se nesreću, koja se dogodila 18. siječnja u Farindoli u regiji Abruzzo, moglo izbjeći. Lavina se pokrenula nakon niza jakih potresa u središnjem dijelu Italije i nakon tri dana gustog snijega. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene