Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jako je oštećena

Pronađena crna kutija srušenog kineskog zrakoplova: Posada se nije javljala kontroli leta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronađena je jedna od crnih kutija zrakoplova kompanije China Eastern koji se ovaj tjedan sa 132 osobe srušio u južnoj Kini, izvijestilo je u srijedu kinesko civilno zrakoplovstvo.

Međutim, rekli su da je uređaj toliko oštećen da nije jasno jesu li pronašli snimač podataka o letu ili glasovne snimke iz pilotske kabine.

Nije pronađen nijedan preživjeli u padu zrakoplova tijekom leta MU5735 na brdovitom terenu u blizini Wuzhoua u ponedjeljak.

Mrežna stranica za praćenje letova FlightRadar24.com objavila je da se Boeing 737 brzo spustio, a zatim je malo povratio visinu prije nego što se srušio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEODGODIVI PROBNI LETOVI I danas bi moglo biti detonacija: MORH objavio nad kojim područjem bi avioni mogli probiti zvučni zid

Kontrola leta pokušavala je kontaktirati posadu više puta tijekom incidenta, ali nisu dobili odgovor.

Traganje za putnicima odgođeno je u srijedu zbog obilnih kiša u regiji koja je već za spasilačke timove bila problematična zbog skliskih i močvarnih uvjeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 18 SATI NAKON PADA Pronađena olupina kineskog aviona: Nema preživjelih, traga se za crnom kutijom

Pročitajte i ovo Boeing 737, ilustracija (Foto: AFP) Srušio se Boeing 737 VIDEO Objavljene snimke: Putnički avion sa 132 putnika naglo izgubio na brzini i strmoglavio se okomito na tlo

Međutim, tim stručnjaka stigao je do mjesta nesreće, javlja državna novinska agencija Xinhua.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene