Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestašni maturanti

FOTOGRAFIJA 'ZAPALILA' CRNU GORU: Profesorica dobila otkaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesorica jedne podgoričke srednje škole dobila je otkaz nakon fotografije s maturalne večeri.

Ravnatelj škole u kojoj se dogodio incident s obnaženom profesorskom nogom, ispričao je da je profesorica dobila otkaz, jer je 'snimljena fotografija u neprimjerenoj pozi za prosvjetne radnike'. On smatra da 'neprimjerena poza nastavnika' predstavlja 'negativan primjer učenicima' i da je nepromišljenim činom nanijela štetu ugledu škole, piše Blic.

Pročitajte i ovo Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi" Potres u Crnoj Gori Kao i sredinom ožujka Novi snažan potres u Crnoj Gori: "Dubrovnik je kratko zadrmalo"

'U prosvijeti ima mnogo većih problema od jedne lijepe, obnažene noge', smatra predsjednica Sindikata prosvjetnih radnika Mileva Milovanović.

Protiv profesorice je pokrenut disciplinski postupak, a protiv profesora koji joj drži nogu tek slijede sankcije.

Skandal u školi: Učenici svoju lijepu profesoricu ugledali u porniću

Na fotografiji koja je dirnula u ćudoređe pojedinih djelatnika škole, vidi se da je profesorica prebacila nogu preko ramena kolege koji čuči dok oko njih stoje maturanti.

Čuvši za vijest da je profesorica koja u toj školi radi još od '90-ih godina, dobila otkaz, učenici i Sindikat pozvali su školski odbor da je vrati na posao. 'Ne opravdavam postupak kolegice, ali se zapravo radi o tome da je fotograf uhvatio trenutak šale dok su se učenici i profesori namještali za fotografiranje', rekla je Milovanović.

Mnogi smatraju da je profesorica veliki stručnjak i dobra pedagoginja, da nije napravila ništa loše, ali i da mnogo lošije stvari prolaze nekažnjeno. Građani su komentirali da potez profesorice jest nepromišljen, ali da je bezazlen te da ne zaslužuje otkaz.

Spornu fotografiju možete pogledati ovdje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene