Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodaje se

FOTO Najskuplji stan na svijetu: U čemu je tajna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Manjak kvadrata životnog prostora kompeziran je golemom terasom, vrtom, parkiralištem i privatnim bazenom... Ali i spektakularnim pogledom.

Prodaje se najskuplji stan na svijetu. Po kvadratu. On se ne nalazi kao što ste na prvu mogli pomisliti u elitnoj četvrti Londona, Pariza ili New Yorka već u Hong Kongu. Njegova cijena iznosi oko 79 milijuna eura.

Pročitajte i ovo Poplave Hong Kong Crno upozorenje FOTO Crna oluja potopila Hong Kong: Najveća kiša u 140 godina poplavila ceste i uzrokovala velike odrone Slika nije dostupna poharao hong kong VIDEO Pogledajte zastrašujuću snagu tajfuna: Vjetar je ženu podignuo i odbacio nekoliko metara

Cijene nekretnina rekordno niske, a padat će i dalje

To ne izgleda skupo u usporedbi s britanskim najskupljim stanom koji je nedavno prodan za 176,61 milijuna eura. Međutim, potencijalni kupci za tu cijenu neće dobiti veliki životni prostor, no luksuz hoće. Manjak kvadrata životnog prostora kompeziran je golemom terasom, vrtom, parkiralištem i privatnim bazenom.

Cijena od 13,400 eura po kvadratnom metru predstavlja najveću novčanu vrijednost kvadrata koju je svijet ikada vidio, piše South China Morning Post.

Nalazi se na brežuljku Victoria Peak, jednoj od najposjećenijih turističkih mjesta Hong Konga s kojeg se pruža spetakularan pogled

Kako izgleda najskuplji stan možete pogledati u galeriji.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene