Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekid nogometne utakmice

Pročitajte odgovor EU na kaos u Beogradu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europska unija je razočarana zbog prekida nogometne utakmice Srbija-Albanija nakon provokacije, istaknuvši da se politika ne smije voditi na stadionima, izjavila je glasnogovornica Maja Kocijančič.

"Mi smo razočarani prekidom utakmice nakon provokacije. Vjerujem da su srbijanske vlasti pokazali profesionalizam u upravljanju situacijom", rekla je Kocijančič, glasnogovornica visoke predsavnice EU-a za vanjsku i sigurnosnu politiku Catherine Ashton.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Slika nije dostupna Jedan datum, dva lika, jedna karta... Evo što se nalazi na zastavi koja je uzrokovala kaos!

Ona je također odbacila neke navode srbijanskih medija da je u provokaciji ulogu imala Europska unija te istaknula važnost regionalne suradnje.

"Posebno ističemo važnost regionalne suradnje i planiranog posjeta albanskog premijera Edija Rame Beogradu za nekoliko dana", rekla je Kocijančič, dodajući da se "politika ne smije voditi provokacijama na stadionu.

VIDEO Kaos u Beogradu: Prekinuta utakmica, tučnjava Srba i Albanaca, dron spustio zastavu 'Velike Albanije'!

U utorak navečer u Beogradu je krajem prvog poluvremena prekinuta utakmica Srbija-Albanija.

U 44. minuti, kod rezultata 0-0, iznad terena stadiona Partizana pojavio se mali leteći objekt na daljinsko upravljanje s albanskom zastavom. Srpski nogometaš Stefan Mitrović uhvatio je zastavu, a na njega su potom nasrnuli albanski nogometaši u pokušaju da mu je otmu. Na teren je potom utrčalo nekoliko navijača i nastala je opća tučnjava, pa je sudac utakmice Martin Atkinson iz Engleske odlučio prekinuti dvoboj. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene