Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Grčkoj

Probudila se u grobu, dozivala pomoć i ugušila se dok su je spašavali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran posjet groblju zabilježen je u Grčkoj, gdje su posjetitelji čuli povike iz svježe zakopanog groba, iskopali ženu van, no ona nije preživjela.

Šokirani posjetitelji groblja u gradu Peraiji začuli su povike upomoć iz netom zakopanog groba te su zajedno s radnikom koji je zakapao grob, pohitali otkopati ženu.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 1 Užas u Erdutu Napravili kaos na groblju, najgori stradala posljednja počivališta dviju djevojčica: "To može samo nečovjek napraviti" Prosvjedi u Grčkoj - 3 prosvjedovalo 30.000 ljudi VIDEO Nemiri na ulicama Grčke na godišnjicu stravične željezničke nesreće: Letjeli molotovljevi kokteli i suzavci

Riječ je o 49-godišnjakinji koja je bolovala od raka i za koju se vjerovalo da je umrla od te teške bolesti. No, nesretna žena smrt je dočekala na još gori način, probudivši se u lijesu, u mraku i dozivajući pomoć. Dok su je radnik i dvoje posjetitelja otkopali, nesretna je žena umrla od gušenja. Radnik i posjetitelji ostali su u šoku, prenosi Telegraph.

ŠOKANTAN VIDEO: Spašavanje muškarca koji je bio živ zakopan

Liječnica koja je pozvana na groblje, ženu je proglasila mrtvom, no odbacila je tvrdnje da se probudila u grobu i pozivala upomoć. 'Jednostavno ne vjerujem da se to dogodilo. Napravili smo više testova, uključujući i zatajenje rada srca. nemoguće je da je netko u stanju rigor mortisa vikao i pozivao upomoć', zaključila je liječnica.

Obitelj umrle žene razmatra tužbu protiv odgovornih liječnika koji su nadzirali njezino liječenje u privatnoj klinici, gdje je i umrla.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene