Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neutješna djevojka

PRIZOR KOJI SE NE VIDI ČESTO Vojnikinja se 'slomila' nakon smrti kolege

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelska vojnikinja 'slomila se' nakon što je njezin kolega na smrt izboden nožem na benzinskoj postaji na cesti koja spaja Tel Aviv i Jeruzalem.

Izraelska vojnikinja slomila se nakon što je njezin kolega na smrt izboden nožem na benzinskoj postaji na cesti koja spaja Tel Aviv i Jeruzalem.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Na području Zapadne obale u Izraelu nožem je na smrt izboden pripadnik izraelske vojske, a ono što je uslijedilo nakon toga ne viđa se često. Spoznaju o smrti kolege s histeričnim je plačem primila jedna vojnikinja.

Neutješnu djevojku s mjesta događaja kolege su morale odvući.

Prema izvještajima, Palestinac je izbo izraelskog vojnika u trbuh te lakše ranio dvije žene, a potom je ubijen.

POMAŽU POLICIJI Izraelska vojska razmješta stotine vojnike u gradovima

Ovaj se incident dogodio istog dana kada su i dvije Palestinke, 14-godišnjakinja i 16-godišnjakinja, u Jeruzalemu sa škarama napale i lakše ozlijedile starijeg muškarca za kojeg se kasnije ispostavilo da je Palestinac, a ne Izraelac. Policajac je pucao u njih pri čemu je jedna poginula.

Istog je dana Palestinac ubijen u blizini grada Nablusa, nakon što je vojnicima prišao s nožem.

Od 1. listopada u sukobima s izraelskim snagama prilikom pokušaja napada na građane Izraela, ubijeno je 86 Palestinaca. Tijekom napadima noževima, pucnjavi i namjernim naletima vozila na pješake, poginulo je 20 Izraelaca i američki student.

To je najgore nasilje koje je pogodilo tu regiju od rata u Gazi prošle godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene