Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U razdoblju od 8 godina

Priznala ubojstvo četvero djece, sakrila ih na tavanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetpetogodišnja Nizozemka priznala je da je ubila četvero novorođenčadi tjedan dana nakon što su njihova tijela pronađena skrivena u kovčezima na tavanu njezine kuće, rekao je nizozemski javni tužitelj.

Nizozemska policija objavila je prošli tjedan da je u jednom selu na sjeveru zemlje uhitila ženu osumnjičenu da je ubila četvero novorođenčadi u razdoblju od 2002. do 2010.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća u Zatonu 8-godišnja Nizozemka iskočila iz vlakića i teško se ozlijedila Slika nije dostupna Pomogli brojni pojedinci i tvrtke Sagrađena kuća za četvero djece bez oca i majke

Tužiteljstvo je objavilo da je žena 'priznala da je bila trudna četiri puta i da je djecu ubila pošto ih je rodila'. Identitet oca djece još se utvrđuje.

Policiju je na ženu upozorio njezin susjed. Žena je prvo policiji kazala da je djecu dala na usvajanje. Njezini roditelji, s kojima je živjela na istoj adresi, kazali su da nisu znali za trudnoće, a policija ih ne sumnjiči za ubojstva. Odlučili su se preseliti.

Jedna 47-godišnja Francuskinja priznala je prošli mjesec da je ugušila osmero svoje novorođene djece i sakrila njihova tijela. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene