Obavijesti Video Pretražite Navigacija
9.8. od 11 do 13 sati

Privremeni prekid prometa na graničnom prijelazu Brod - Slavonski Brod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kretanje osoba i vozila preko međunarodnog graničnog prijelaza Brod - Slavonski Brod bit će onemogućeno u srijedu od 11 do 13 sati zbog uklanjanja zrakoplovne bombe ostale iz Drugog svjetskog rata iz rijeke Save, priopćila je u utorak granična policija Bosne i Hercegovine.

"Ministarstvo sigurnosti BiH informiralo je graničnu policiju BiH da će se na lokalitetu međunarodnog graničnog prijelaza Brod - Slavonski Brod 9.8.2017. od 11 do 13 sati iz rijeke Save uklanjati zrakoplovna bomba ostala iz Drugog svjetskog rata", stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Iločki most Nakon pregleda Most u Iloku ponovo pušten u promet, ali uz ograničenja Teretni brod udario u most kod Iloka Policija upozorava Brod udario u nosivi stup mosta i obustavio promet na graničnom prijelazu Ilok: U Dunav iscurilo 1000 tona umjetnog gnojiva

Granična policija je izvijestila građane da će u skladu sa sigurnosnim mjerama biti onemogućeno kretanje osoba i vozila preko tog graničnog prijelaza do završetka planiranih aktivnosti na uklanjanju bombe te da za prelazak državne granice mogu koristiti alternativni međunarodni granični prijelaz Šamac - Slavonski Šamac. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene