Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sakrio 2,5 milijuna eura

Pljačkašu banke pršte ponude za brak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako vjerojatno nije oličenje onog što bi žene smatrale 'pravim muškarcem' za njih, francuskom pritvoreniku, koji je optužen za višemilijunsku pljačku u Lyonu, ne nedostaje bračnih ponuda.

Dignut na razinu gotovo kult senzacije u Francuskoj, 39-godišnji Toni Musulin, 11 dana je bježao od policije, nakon što se u kombiju iz Lyona odvezao s 11,6 milijuna eura ukradenih u pljački 5. studenog. Njegov odvjetnik tvrdi kako mu stalno pristižu ponude za brak i zahtjevi da se njegovo lice koristi kao brand na majicama.

Pročitajte i ovo Imran Khan stroga kazna Bivši pakistanski premijer i njegova supruga osuđeni zbog protuzakonitog braka Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka

>> Žlicom pokušao opljačkati banku

'Suprotno od onoga što javnost misli, Tony Musulin je daleko od onakvog lopova, kakvog ga se želi prikazati', istaknuo je za agenciju AFP njegov odvjetnik Herve Banabanaste. 'Interesantan je to čovjek. Nalazimo se u pomalo apsurdnoj situaciji, no on to sve prihvaća s određenom dozom humora', kaže Banabanaste.

Policija je dva dana nakon pljačke locirala devet milijuna ukradenih eura, u jednom Lyonskom podzemnom parkiralištu, no Musulin im nije htio dati informacije što se dogodilo s preostala dva milijuna eura. 'Doći će trenutak kad će on sve objasniti', zagonetno je objasnio njegov odvjetnik, a u međuvremenu je Musulin priznao krivnju za krađu novca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene