Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vikao na njega

Pritvoren muškarac koji je RASPLAKAO policajca i postao hit na internetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac Joselito Sevilla, koji plače dok gura mladog Nizozemca i druge prosvjednike, rekao je da se rasplakao jer je 'puknuo' zbog umora i vrućine.

Nizozemac koji je na protuvladinim prosvjedima na Filipinima koncem srpnja rasplakao policajca, smješten je u pritvor po odluci useljeničkog ureda, objavile su vlasti u utorak.

>> Nije znao da je ilegalno: Policajac instalirao spyware na ženin mobitel i špijunirao je!

Fotografija na kojoj Thomas van Beersum viče na policajca snimljena je 22. srpnja i ubrzo se proširila internetom.

Na skupu ispred predsjedničke palače gdje je predsjednik Benigno Aquino držao svoj godišnji govor, mladić je 'sudjelovao na prosvjedu (...) na kojemu je uvredama zasuo vladu i jednog redarstvenika', rekla je za France prese Antonette Mangrobang, glasnogovornica useljeničkog ureda.

Policajac Joselito Sevilla, koji plače dok gura mladog Nizozemca i druge prosvjednike, rekao je da se rasplakao jer je 'puknuo' zbog umora i vrućine.

Thomas Van Beersum je u utorak uhićen u manilskoj zračnoj luci dok je čekao let za Nizozemsku. Po službenoj dužnosti, useljenički ured će provjeriti je li protiv njega na Filipinima pokrenuta tužba. Ako nije, protjerat će ga iz zemlje i više se nikada neće moći vratiti na Filipine, rekla je Mangrobang. (Hina)

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Ilustracija Lakše je ozlijeđen Policajac neoprezno uletio u zavoj pa službenim automobilom sletio s ceste

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene