Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opa!

Prisluškivali Sarkozyja: I nije im se svidjelo što su čuli...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prisluškivajući telefonske rzgovore bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja istražitelji su naišli na vrlo zanimljive indicije.

Novi problemi zadesili su bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. Analizom prisluškivanih poziva istražitelji su došli do dokaza da je Sarkozy pokušao utjecati na suce na slučajevima korupcije u koju je i on bio upleten.

Pročitajte i ovo Pedro Sanchez sa suprugom sumnjiče ju za korupciju Španjolski premijer povlači se s javnih dužnosti nakon što je otvorena istraga protiv njegove supruge Ukrajinski ministar poljoprivrede Solski osumnjičen za korupciju Ne slaže se s optužbama Osumnjičen ukrajinski ministar: Priskrbio si je državno zemljište vrijedno milijune dolara?

Radi se o pozivima između Sarkozyja i njegova odvjetnika u kojima je bivši predsjednik dva glavna suca u jednom trenu nazvao 'gadovima'. Potvrdi li se autentičnost telefonskog razgovora bit će to još jedan dokaz da je Sarkozy dolazio do insajderskih informacija zahvaljujući jednom sucu.

Razočarana Carla Bruni: 'Mislila sam da se udajem za lovatora!'

Sarkozyju su počeli prisluškivati telefone prošle godine nakon što je pokrenuta istraga vezana uz 50 milijuna eura koje je bivši predsjednik navodno primio u predsjedničkoj kampanji 2007. godine od bivšeg libijskog vođe Moamera Gaddafija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene