Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan gaf

Princ Philip rugao se slijepom mladiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkriven je još jedan od mnogih neugodnih gafova princa Philipa.

Princ Philip oduvijek je bio poznat po svojoj karakteristici da nešto kaže prije nego promisli. S kraljevskih dvora tako stiže njegov novi gaf koji je dogodio 2002. godine kada je princ s kraljicom stigao u posjet vojnim kadetima u Londonu, piše Daily Mail. Pri tom je nekoliko, kako se kasnije ispostavilo potpuno promašenih riječi, razmijenio i sa Stephenom Menaryjem, tinejdžerom koji je gotovo potpuno izgubio vid u bombaškom napadu IRA-e. Kraljica je dječaka upitala koliko mu je loš vid te kako se osjeća, a princ Philip upao je u riječ kazavši: 'Očito mu vid nije dobar s obzirom na kravatu koju je izabrao.'

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Tada je 15-godišnji Stepen nosio uniformu Akademije koja je uključivala crveno – plavo – žutu kravatu. Njegova je majka Carol opisala trenutak kao očiti horor pred kraljicom. ‘Kraljica je izgledala užasnuta. Možda je to bila šala da nas opusti, ali bila je to pogrešna vrsta šale’, rekla je njegova majka te dodala kako vjeruje da šala nije bila maliciozna. ‘On je jednostavno takav’, objasnila je Carol.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene