Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dao sve od sebe

FOTO Prepoznajete li ga?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Charles je dao sve od sebe kako bi se prilagodio svečanosti u Saudijskoj Arabiji i s članovima tamošnje kraljevske obitelji zaplesao tradicionalni ples Arda.

Princ Charles u privatnom je posjetu Saudijskoj Arabiji. Tijekom boravka u Rijadu obukao je tradicionalnu saudijsku uniformu i s mačem zapslesao tradicionalni ples 'Arda'. Umijeće je pokazao tijekom kultunog festivala Janadriya.

Pročitajte i ovo Nastup splitskih profesora - 1 dirljivi prizori Profesori splitske gimnazije nastupom oduševili Hrvatsku: "Vježbali smo pod ključem da nas ne bi skužili" Slika nije dostupna Na pomolu međunarodni skandal? Daily Mail: Saudijski princ Salman drži 17 zatočenih zapadnjačkih biznismena, neki navodno i mučeni

Princ William: 'Ne uspijemo li, bit će prekasno!'

Charles se na podiju priključio članovima saudijske kraljevske obitelji i dao sve od sebe kako bi se prilagodio duhu svečanosti tijekom koje se slavi kulturni žuvot Saudisjke Arabije, piše Daily Mail.

Princ je u Rijad doputovao 17. veljače u sklopu četverodnevnog posjeta Bliskom istoku, tijekom kojeg će svratiti i u Katar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene