Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"vrlo specifična prijetnja"

Prijetnja eksplozijom u podzemnoj željeznici u Los Angelesu: "Budite stalno na oprezu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je pojačala sigurnost u podzemnoj željeznici Los Angelesa nakon prijetnje eksplozijom na postaji blizu zabavnog parka Universal, jednoj od najprometnijih na mreži.

Na konferenciji za tisak u ponedjeljak navečer šef policije Los Angelesa Charlie Beck istaknuo je da je prijetnja primljena telefonski bila "vrlo specifična" ali da se njezina "vjerodostojnost još mora provjeriti".

Pročitajte i ovo Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila" Tvrtka MB Namenska U Srbiji Eksplozija u vojnoj tvornici: Vidi se gusti crni dim, ozlijeđeni prevezeni u bolnicu

Šerif okruga Los Angeles Jim McDonnell pozvao je korisnike podzemne željeznice da budu "stalno na oprezu" u dnevnom prometu zbog prijetnje usmjerene na postaju Universal City, najbližu čuvenom zabavnom parku.

McDonnell je istaknuo da će više od uobičajenog broja uniformiranih policajaca i onih u civilu patrolirati sljedećih dana unutar mreže koja obuhvaća šest linija i 93 postaje.

Scott Edson, zadužen za protuterorizam u uredu šerifa Los Angelesa, ocijenio je u dnevniku Los Angeles Times da nema "vjerodostojne prijetnje ni protiv jedne postaje". No, vlasti raspolažu informacijama koje su nas navele da pojačamo sigurnost u parku i svim postajama u mreži", kazao je on. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene