Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije više mogao trpjeti smrad

Prijetio susjedu koji ima problem s 'vjetrovima': 'Napravit ću ti rupu u glavi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad netko u društvu pusti 'vjetar', obično drugi odmahuju rukama, no 72-godišnji muškarac zamahnuo je pištoljem.

Sit susjedovog problema s 'vjetrovima', 72-godišnji Daniel Collins iz New Jerseya odlučio je predmet razmirice među njima riješiti pomoću oružja. Njegov neimenovani susjed, navodno mu je zadavao velike probleme, jer se smrad osjetio i u njegovom stanu, prenosi NJ.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkriven je Zatvorenik planirao ubiti sutkinju: "Postavit ću ručnu bombu u cvjetni aranžman na grob njezine majke" Dmitrij Medvedev Poslao jezivu poruku Medvedev zaprijetio nuklearnim ratom i obznanio koji bi gradovi bili na udaru: "Ako se to dogodi..."

Collins je presreo susjedna na hodniku, uperio pištolj u njega i rekao mu kako će mu 'napraviti rupu u glavi'. Po dolasku policije, Collins je zanijekao navedenu prijetnju, a oružje je prethodno sakrio u automobil. Pristao je na policijsku premetačinu, a policija je pronašla njegov pištolj nedugo nakon toga.

Collins je zaradio kaznenu prijavu zbog prijetnje vatrenim oružjem, nezakonito posjedovanje oružja, posjedovanje oružja s namjerom nezakonite uporabe i terorističke prijetnje. Ipak nakon svih ovih prijava, pušten je na slobodu, prenosi NBC New York.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene