Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob u Gazi

Prijeteći grafiti u Mostaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središtu Mostara u srijedu su se, ponovno nakon dva dana, na bivšoj ratnoj crti razdvajanja između Hrvata i Bošnjaka pojavili novi prijeteći i uvredljivi grafiti usmjereni prema Židovima.

Na zaštitnoj ogradi uz zgradu Hrvatskog narodnog kazališta u središtu Mostara ponovno je ispisana poruka 'Ubij Židova' a između Davidove zvijezde i ustaške oznake stavljen je znak jednakosti.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Objavljena je snimka miniranja kamenoloma zbog kojeg je došlo do odrona miniranje kamenoloma VIDEO Pogledajte snimku zastrašujućeg odrona kod Mostara: Odnio je tri automobila

U ponedjeljak su se na više mjesta u istočnome, većinskom bošnjačkom dijelu Mostara, pojavili uvredljivi i prijeteći grafiti prema Židovima koji su očito povezani s eskalacijom sukoba između Izraela i Palestinaca. Na grafitima su bile ispisane poruke 'Ubij Židova' te nacrtane Davidova zvijezda i kukasti križevi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene