Obavijesti Video Pretražite Navigacija
40.000 funti za plastičnu operaciju

Prije smrti od tumora želi izgledati kao Demi Moore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanka Lisa Connell (29) boluje od tumora na mozgu koji se ne može operirati. Skupila je 40 tisuća funti za plastične operacije kako bi konačno izgledala kao Demi Moore, što joj je odavno najveća želja.

Lisine plastične operacije platit će njezina majka Angela. To je novac koji je majka štedjela za vjenčanje svoje kćeri. Lisa je odlučna da prije nego umre uspije dosegnuti lik holivudske glumice, piše mirror.co.uk.

Pročitajte i ovo Medicina Velika stvar U Hrvatsku je stigla najveća svjetska senzacija iz područja medicine - robotski par Da Vinci i Mona Lisa Ilustracija Žalila se na bolove Nevjerojatan slučaj: Ženi u Koprivnici operirali tumor, pa četiri godine kasnije u Njemačkoj otkrili zašto još ima bolove

'Ljudi misle da sam luda zbog te svoje želje, ali ja znam da će mi to uljepšati posljednje mjesece života. Želim umrijeti lijepa. Ovo je moj način da povratim i zadržim kontrolu nad svojim životom do kraja', kaže Lisa koja je sigurna da će joj potpuna promjena izgleda uspjeti nakon operacije.

Lisu sada čeka liposukcija te operacija grudi i zatezanje obrva, kao i zahvati na koži uopće i zubima, ne bi li ispunila svoj san. Lisa je imala 27 godina kada su je liječnici suočili sa strašnom dijagnozom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene