Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prije nesreće Haider pio u gay baru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Joerg Haider je zadnju noć svojeg života proveo u baru za homoseksualce, gdje je konzumirao veće količine alkohola.

U javnost su dospjele informacije o tome kako je Haider proživio zadnju noć. Koruški guverner je, tvrde mediji, bio u baru za homoseksualce Stadktkraemer. Šuškanja o njegovoj homoseksualnosti pojavila su se protekle godine, kada su u javnost procurile fotografije na kojima Haider grli mlade dečke. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Danas se bavi modom Mladi Šibenčanin odbacio svećeničku halju i priznao da je gay Slika nije dostupna Samo u Rusiji FOTO Srušili spomenik Steveu Jobsu! I to zbog čega!

>> 'Automobil je možda bio sabotiran, a Haider ubijen'

To potvrđuju i glasine iz bečke homoseksualne grupe, koji tvrde da znaju da Haiderovu sklonost istom spolu već 10 godina. Kažu da je Haider više puta posjećivao austrijsku prijestolnicu i uživao u seksu s dečkima, ponekada i mlađim od 18 godina.

Istražitelji slučaja smrti guvernera Koruške Haidera utvrdili su da je kontroverzni političar u vrijeme nesreće vozio pod utjecajem alkohola. Haider, star 58 godina, prije nego što je izgubio nadzor nad vozilom, vozio je brzinom od 170 km/h, iako je ograničenje bilo 70 km/h.

Te tvrdnje Haiderovim prijateljima i ljudima koji su tu kobnu noć bili s njim u društvu nemaju smisla. Organizator zabave na kojoj je Haider bio tvrdi da koruški političar uopće nije bio pijan kada je sjedao u automobil. Isto tvrdi i Hajderov vozač koji mu je predao ključeve automobila.

Oglasili su se i iz Volkswagena, jer je Haider poginuo upravo u njiihovom automobilu. Tvrde da je njihovo vozilo jedno od najsigurnijih na svijetu te da u normalnim uvjetima nesreća ne bi smjela završiti tragično.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene