Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo iz jednog razloga

Prijavila se na 850 natječaja za posao i svaki put je odbili!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sam do posla ne može doći zbog svoje prekomjerne težine.

Sam Brattle je poslala svoj životopis na 850 natječaja za posao i bila na više od 50 razgovora, no bezuspješno, piše The Mirror. Ona tvrdi da je riječ o diskriminaciji te da je poslodavci ne žele zaposliti jer je pretila. 'Poslodavci ne žele pretile ljude da rade za njih i naći će bilo kakav izgovor da nam ne daju posao. To je nepravedno i krivo', kazala je.

>> Guinness proglasio najdeblju ženu na svijetu

Sam ima problema s hormonima zbog kojih danas teži čak 133 kilograma. Školu je napustila 2008. godine pa se nastavila obrazovati putem tečajeva. Od tada se prijavljivala na najrazličitije poslove - od posla u barovima, preko uredskih, pa sve do poslova u dućanima. No, najdalje je dogurala do intervjua.

'Uvijek sam pristojna i nastojim ostaviti dojam na ispitivača. No, uvijek mi kažu da nemam iskustva te da ne mogu dobiiti posao. Mislim da je to njihov način da mi kažu da sam predebela i da me ne žele', kazala je.

Dodala je i kako želi pokrenuti kampanju kako bi ljudi bili svjesniji kako je to biti pretio.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Izbori Važna poruka DIP poručio poslodavcima: "Omogućite radnicima da glasuju 17. travnja"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene