Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepromišljena šala

VIDEO Nisu znali da ih snima nadzorna kamera - Posljedice nisu bile blage!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurnosne kamere snimile su 20-godišnjakinju kojoj se za automobil 'prikačio' prijatelj u invalidskim kolicima. Neslana šala koštala ju je vozačke dozvole na dvije godine.

Za prtljažnik svog Nissana, 20-godišnja Maria Adams, zataknula je ručnik, a njezin prijatelj u invalidskim kolicima, za njega se primio. Tako ga je vukla po parkiralištu jednog trgovačkog lanca u Velikoj Britaniji. Kolica u kojima je bio, u vlasništvu su trgovačkog lanca i namijenjena su za korištenje kupcima osobama s invaliditetom, što on nije, objavio je Sky News.

Pročitajte i ovo Zrakoplov Jet Airwaysa (Foto: AFP) Skinuli ga s leta u Indiji Potpisivao fotku na Snapchatu pa ga priveli jer je koristio riječ "terorist" Jimmy Car (Foto: AFP) Na turneji je "Uvredljiva je i neprimjerena": Poznati komičar šalom razljutio Novozelanđane

Ovu nepromišljenu šalu snimile su sigurnosne kamere, dok su se kupci koji su se zatekli na parkiralištu zgražali njihovim postupkom.

VIDEO Nekom strašno, a nekom smiješno - U dva dana preko 18 milijuna pregleda

Nakon nekoliko minuta muškarac se ustao iz kolica i odšetao, dok su kupci u čudu gledali. Potom je ušao u njezin automobil te su se odvezli.

Cijeli se slučaj našao pred sudom, a sutkinja Penny Moreland nazvala je ovaj postupak 'glupim'.

Adams je priznala što je učinila te joj je naređeno da plati 1.369 funti (oko 13.000 kuna), a osim toga, oduzeta joj je vozačka dozvola na dvije godine. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene