Obavijesti Video Pretražite Navigacija
strašan zločin

"Dok smo tražili Danku rekao je - džabe je tražite. Bio je smiren, više je pio": Prijatelj otkrio detalje o ubojici djevojčice

Danka Ilić, privođenje osumnjičenih
Danka Ilić, privođenje osumnjičenih Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Facebook
Dejan Dragijević, koji je priznao da je ubio malenu Danku, dolazio je nakon toga normalno na posao, čak je sudjelovao i u potrazi. Njegov kolega kaže da je bio smiren, samo je možda malo više pio.

Prijatelj i kolega radnika osumnjičenih za ubojstvo Danke Ilić (2), Srđana Jankovića (50) i Dejana Dragijevića (50), rekao je za Kurir da se Dejan ponašao sasvim normalno nakon zločina i da je imao svoju teoriju o tome šta se dogodilo djevojčici.

Srđan Janković i Dejan Dragijević su kobnog dana bili na terenu u Banjskom Polju u službenom automobilu Fiat Panda kojim su udarili, prema istrazi policije, ali i vlastitom priznanju, djevojčicu koja je izašla iz obližnjeg dvorišta. Dragijević je priznao da je djevojčica još bila živa te da ju je on zadavio golim rukama. Nakon toga, odlučili su je baciti na deponij otpada.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Tijelo djevojčice još nije pronađeno jer istražitelji sumnjaju kao se Dragijević s ocem i bratom vratio dva dana nakon što su je ubili i premjestio tijelo na samo njima poznatu lokaciju.

Nakon objave ovog teksta došla je vijest kako je Dalibor Dragijević preminuo u pritvoru.

Janković se cijelo vrijeme brani šutnjom.

"Kad je djevojčica nestala, sve kolege iz tvrtke su bile potresene, nekako pomisliš, dijete je malo, gdje je nestala. Poznajem Dankine roditelje i bilo mi je teško zbog njih, ali nikada nisam mogao zamisliti da su moje kolege učinile tako nešto", rekao je sugovornik Kurira i dodao da osumnjičene poznaje godinama.

Pročitajte i ovo Osumnjičenik za Dankino ubojstvo uveden u dvorište kuće - 4 isušivali septičku VIDEO Pogledajte trenutak kada su Dankinog ubojicu uveli u dvorište gdje traže tijelo malene

"Nas nekoliko se uključilo u potragu za nestalom djevojčicom, sad kad se sjetim, Dejan je tih dana dok smo je tražili rekao da je djevojčica sigurno oteta i da je uzalud tražimo po Banjskom Polju. Činio se smiren cijelo vrijeme. U početku smo svi imali teorije zavjere gdje je Danka i što joj se dogodilo, no onog trenutka kad su Dejan i Srđan uhićeni, zaledili smo se. Zamislite, Dejan je sudjelovao u potrazi, a znao je što joj je učinio. Srce mu treba iščupati," kaže radnik Vodovoda.

Pročitajte i ovo Josip Krnić, pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split kritično stanje Mladić kojeg je pretukao i sin bivšeg šefa policije bori se za život: "Ima teške ozljede glave i mozga"

Pročitajte i ovo Danka Ilić svirepo ubojstvo Oglasio se otac ubijene Danke: "Jako nam je loše, čekamo..."

Svo to vrijeme obojica osumnjičenih za Dankino ubojstvo dolazili su na posao normalno.

"Znali su popiti koju čašicu više, ali to je bilo standardno, znam da je kolega rekao Dejanu da nije dobro da toliko pije jer je prošle godine jedva preživio, imao je infarkt. Na poslu je bio i Dalibor (brat osumnjičenog Dejana Dragijevića), a primijetio sam da se čudno ponaša, pogotovo kad je uhićen Dejan. Počeo je više piti, gledao bi u jednu točku… Riječi nemam ako su krivi. Treba ih strijeljati," zaključio je kolega osumnjičenih za ubojstvo malene Danke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene