Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog lošeg savjeta

Prijatelj mu na spavanju zabio nož u lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medicinska sestra u ruskom selu Zaton nemalo se iznenadila kada je netko u kasnu večer zakucao na vrata. Još se više iznenadila kad je ugledala susjeda Arthura Javanyana s nožem zabijenim u lice.

Liječnici tvrde da je riječ o vrlo neuobičajenom incidentu te da je muškarac lako mogao oslijepiti. Nož je bio nekoliko centimetara ispod oka, probio je jagodičnu kost i zaustavio se kod sinusa, piše Pravda. Nakon operacije koja je trajala 40 minuta, liječnici su zaključili kako se Arthur rodio pod sretnom zvijezdom. 

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

'Da je nož bio zabijen u oku oštetio bi živce te doveo do teških posljedica. Ovako će Arthur završiti samo s malenim ožiljkom na licu', izjavio je liječnik Tolstenko. 

Strašni incident dogodio se tijekom noći, dok je Atrhur spavao. Dan ranije sastao se sa starim prijateljem kojeg nije vidio nekoliko godina. Arthur ga je pozvao u kuću te su se družili ispijajući alkohol. Stari poznanik počeo se žaliti na loš život i težak rad. Na to mu je Arthur odgovorio da se mora više boriti za bitne stvari u životu. Prijatelju se savjet nije svidio te je razgovor prerastao u svađu. Arthur je pospremio stol i otišao spavati. Nakon sat vremena, probudio se zbog neobjašnjive boli. 

'Isprva mi ništa nije bilo jasno. Upalio sam svjetiljku, pogledao se u ogledalo i zanijemio od užasa. Otrčao sam u drugu sobu da vidim gdje je moj prijatelj, no njega više nije bilo u stanu', rekao je Arthur koji je napad prijavio policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene