Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Propalo bogatstvo

Priča o prodaji kose: Kako Bosanci nisu uspjeli prodati pletenice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva Rusa trebala su stići u Prijedor i plaćati im 500 eura za pletenice. Pojavio se Ukrajinac koji je nudio tek 20 do 80 maraka.

Brojni Prijedorčani (BiH) koji su se nadali bogaćenju od prodaje kose ostali su - razočarani. Naime, mjestom se proširila priča o dolasku dvojice Rusa koji će im za pletenicu dugu 40-ak centimetara dati minimalno 500 eura.

Pročitajte i ovo Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju Ilustracija Jačanje sigurnosti Amerika odobrila prodaju još osam helikoptera Black Hawk Hrvatskoj

VIDEO Domišljati studenti: Evo kako se bore protiv pospanosti!

Umjesto Rusa u tamošnji frizerski salon stigao je Ukrajinac Dmitar Jerhov koji je za 100 do 200 grama tešku pletenicu ponudio tek 20 do 80 maraka. Onih bajkovitih 500 eura nudio je za kilogram kose zbog čega su mnogi odustali od šišanja. Drugi su kosu koju su odnijeli u vrećici vratili kući, a treći nisu imali vlasi dovoljno kvalitetne za prodaju.

Kosu su na kraju prodali oni koji su baš morali - uglavnom umirovljenici. Dmitar će ju, ako mu je vjerovati, odnijeti u Beograd, a kako je samo radnik ne zna što se dalje događa s kosom, piše Dnevni Avaz.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene