Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kanibalizam ili smrt

Preživjeli dva tjedna hraneći se mesom mrtvih suputnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupa imigranata doživjela je brodolom i preživjela na moru dva tjedna jedući meso svojih mrtvih suputnika.

Grupa od 33 dominikanska imigranta pokušala je brodom doći do Puerto Rica nakon što ih je kapetan nakon dva dana, shvativši da su se izgubili i ostali bez goriva, ostavio da se sami snalaze i napustio brod, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Janjetina, ilustracija - 7 Drastičan pad Najveći proizvođači janjetine u EU suočavaju se s golemim problemom: "Prijeti im izumiranje" Tena Stipanović Nedoumice oko svinjokolje I nakon zelenog svjetla nekima je crveno: "One rastu, hrane je sve manje... Božić je tu, mi niti imamo Božića, niti blagdana"

Četvorica koja su preživjela kažu da su na životu zbog toga što su se hranili ljudskim mesom preminulih suputnika. Hrane uopće nisu imali jer im je kapetan naglasio da ništa ne nose na putovanje koje je započelo 17. listopada.

Gregorio Maria, preživjeli putnik iz bolničkog kreveta kaže da je grupa prvo pokušala preživjeti samo od kišnice. No, ubrzo su postali stravično gladni, a odluka da počnu jesti ljudsko meso nije bila nimalo laka.

'Uzimali smo meso s nogu i pluća od muškarca koji je zadnji umro. Rezali smo ga na malene komadiće i gutali ga kao tablete. Ljudsko meso ima okus vrlo sličan govedini', ispričao je Gregorio koji je na svoje putovanje ponio nož kojim je rezao meso.

Četvorica preživjelih na bolničkom su oporavku i dobro se osjećaju.

Tisuće ljudi iz Dominikanske Republike svake godine u malenim brodicama pokušava doći do Puerto Rica, pri čemu većina njih ne preživi putovanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene