Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobno noćno kupanje

Preživjela napad morskog psa unatoč ogromnom gubitku krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentica prava preživjela je napad morskog psa tijekom noćnog kupanja s prijateljima na odmoru u Puerto Ricu.

27-godišnjoj Lydia Strunk odmor je naprasno prekinut. Tijekom noćnog kajakarenja s grupom od 16 prijatelja njih četvero se odlučilo i za kupanje. Bila je to velika pogreška. Uskoro ju je napao goto 2 metra dug morski pas tigar i presjekao joj živce i tetive na nozi što je uzrokovalo ogroman gubitak krvi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odbio hitnu pomoć Napad opasnog predatora: Surfera ugrizla velika bijela psina Morski pas pronašli tijelo Morski pas napao i ubio tinejdžera blizu plaže koju obožavaju turisti

'Osjetila sam snažnu bol u desnoj nozi i nešto me povuklo ispod površine. Instinktivno sam povukla nogu i vidjela da je razderana. Nisam mogla vjerovati što se događa', ispričala je Lydia gostujući u programu TV postaje Good Morning America.

Lydia se krajnjim naporima uspjela popeti u svoj kajak.'Turistički vodič mi je podvezao nogu i tako zaustavio krvarenje. Vratili smo se na obalu i nakon 15-ak minuta bjesomučne vožnje po neosvjetljenim otočkim cestama stigli smo na Hitnu'.

No, tamo joj nisu mogli pomoći pa je helikopterom prevezena u bolnicu. Liječnici su joj 'zakrpali' tetive i očekuje se kako će se skroz oporaviti.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene