Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta 200.000 eura

Prevrnuo se šleper, teško oštećen prototip Audija S5

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač šlepera koji je prevozio skupocjene Audije izgubio je nadzor i vozilo se prevrnulo. Oštećena su tri Audija od kojih i prototip Audija S5.

Nesreća se dogodila jučer na autocesti kod njemačkog grada Schleusingena. 41-godišnji vozač je prošao bez ozljeda, no skupocjeni automobili nisu bili te sreće. Policija je objavila kako je šteta na Audijima A6 i A4 te prototipu AS5 oko 200.000 eura.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Ilustracija Teška nesreća VIDEO Ovako izgleda lančani sudar više od 100 automobila: Ima ozlijeđenih

>> Zapalio se šleper, izgorjelo šest novih Porschea

Policija pretpostavlja kako je do nesreće došlo nakon što se prikolica otkačila prilikom kočenja.

Stravičan lančani sudar

Na sjeverozapadu Njemačke se pak, na autocesti A1 blizu njemačkog grada Cloppenburga dogodio stravičan lančani sudar u kojem je sudjelovalo 50-ak vozila, ponajviše šlepera.

Iako neki mediji javljaju kako ima i poginulih, policija za sada to nije potvrdila. Njemački mediji javljaju kako su najmanje dvije osobe teško ozlijeđene te kako su mnogi još zatočeni u svojim vozilima. Spasioci su izašli na teren i pomažu sudionicima nesreće.

Policija za sada ne zna što je uzrok nesreće, no pretpostavlja se kako su nesreći kumovali vremenski uvjeti, tj. mokra i skliska cesta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene