Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična nesreća

Kobni izlet: Prevrnuo se kajak, poginuli otac i sin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tragičnoj nesreći koja se dogodila na jezeru u blizini Stornowaya poginuli su otac i njegov sedmogodišnji sin.

Zbog jakog vjetra koji je puhao dok su se otac i sin vozili u kajaku, plovilo se prevrnulo, ali dok su došle spasilačke ekipe nije im više bilo pomoći, piše The Sun. Dječakova uznemirena majka pozvala je pomoć nakon što je vidjela njihov prevrnut kajak u jezeru. Oboje su izvučeni iz vode nakon kratke potrage u blizini Stornowaya i prevezeni su helikopterom u obližnju bolnicu u kojoj su kasnije preminuli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna strava u ruščici Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom? Slika nije dostupna Struja ubila oca i sina

'Oboje, i dječak i otac pronađeni su kratko nakon dolaska spasilačkih ekipa i odmah su smješteni u helikopter. Unatoč naporima spasilaca, oboje su preminuli', rekao je David Smith. O ovoj nesreći policiju je obavijestila supruga oko 16 sati. Vidjela je njihova vesla kako plutaju uz kajak. Putovanje je trebalo trajati 20 minuta, ali kada se nisu vratili, supruga ih je otišla potražiti na obalu. 'Vrijeme je bilo grozno. Cijeli je dan kišilo, ali nije puhao jak vjetar', rekao je jedan stanovnik. Pretpostavlja se da ih je prevrnuo vjetar.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene