Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaki put za višu cijenu

Prestrašno: Dječak (3) u dvije godine prodan čak 10 puta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnji dječak, kojeg su trgovci ljudima u posljednje dvije godine prodali čak 10 puta, napokon je vraćen svojoj obitelji.

Jiang Kehao, koji danas ima 3 godine, nestao je 9. srpnja 2012. godine iz okruga Xianju u kineskoj provinciji Zhejiang, piše China Daily.

Pročitajte i ovo Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli"

>> Na parkiralištu upucala majku i pobjegla s tri dana starom bebom!

Policija je izvijestila da je dječakovu majku Li Zhengxiu, koja ima psihičkih problema, jedan bračni par uvjerio da im preda dijete. Obećali su joj da će joj pomoći pronaći posao u jednom gradu udaljenom oko 300 kilometara, no kada su tamo stigli uzeli su joj dijete i prodali ga jednom muškarcu za 12.000 junana (oko 1.900 dolara).

Policija je otkrila kako je dječak od tada preprodan još najmanje 10 puta, svaki put za višu cijenu od prethodne. Li, koja je također prodana jednom muškarcu koji je tražio suprugu, vratila se u svoje rodno mjesto kako bi dobila potvrdu o prebivalištu jer se bez nje nije mogla udati. Njezini rođaci su primijetili da nema dječaka i alarmirali ostale. Dječakov otac Jiang Zhaoyun prijavio je policiji dječakov nestanak u kolovozu 2010.

Policija je u listopadu prošle godine uspjela pronaći dječaka i vratiti ga ocu. Nekoliko osoba koje su bile upetljane u prodaju dječaka nedavno je osuđeno na zatvorske kazne od dvije do 7 godina. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene