Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispeći će pitu sa sirom

Press: Gotovina dočekuje Mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ratko Mladić bit će prebačen na treći kat pritvora u Scheveningenu u kojem se nalaze Vojislav Šešelj, Ante Gotovina, Mladen Markač i Nebojša Pavković, a najbolji kuhari, generali Gotovina i Pavković, pripremit će Mladiću poseban specijalitet za dobrodošlicu - pitu sa sirom, piše Press.

Ratko Mladić koji je u Haag iz Srbije izručen prošlu srijedu i dalje je u izolaciji. 'Očekujemo da nakon perioda adaptacije i liječničkih pregleda Mladić uskoro bude prebačen u jedan od tri bloka. Prema posljednjim informacijama, Ratko će biti u 'ekipi' s Vojislavom Šešeljem, generalom Nebojšom Pavkovićem, Milanom Lukićem, hrvatskim generalima Antom Gotovinom i Mladenom Markačom. Naravno, Haaški sud u svakom trenutku može promijeniti ovu odluku. Inače, 'selidbe' pritvorenika su česte i do sada je promijenjeno nekoliko 'ekipa', kazao je za Press sugovornik koji je inzistirao na anonimnosti.

Pročitajte i ovo Ante Gotovina Bivši general Ante Gotovina o vojnom roku: "To je dobro za svakog, a i nikad ne znamo što nas čeka sutra" Ilustracija 28-godišnjak iza rešetaka Policija objavila detalje krvave noći kod Imotskog u kojoj su dva muškarca teško ozlijeđena

Beogradske Večernje novosti pak pišu kako će Mladić danas biti smješten na drugom katu pritvora u Scheveningenu te da će ga tamo dočekati Veselin Šljivančanin, Jovica Stanišić, Franko Simatović, Drago Nikolić, Milan Lukić i hrvatski general Mladen Markač, te da je za zakusku i dobro raspoloženje je zadužen bivši pomoćnik ministra srpske policije Vlastimir Đorđević.

Izvor Novosti kaže kako u pritvoru u Scheveningenu vladaju vrlo dobri međuljudski odnosi i da se može nazvati 'Jugoslavija u malom'. 'Svi pritvorenici su u i više nego korektnim odnosima i podržavaju jedni druge. Jedini problemi koji postoje su zbog neslaganja u karakterima, a ne zbog nacionalne pripadnosti. U posljednje su vrijeme zato i malo zahladili odnosi između Rođe i Šešelja ', dodao je izvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene