Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strah od munje i gromova

Preplašio provalnika obučen u nordijskog boga Thora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preplašeni provalnik skočio je kroz prozor sa prvog kata kako bi pobjegao 'strašnom' Torvaldu Alexanderu, koji je bio obučen u crveni plašt i nosio srebrnu kacigu i grudobran, oponašajući tako boga Thora.

A bio je baš tako obučen jer se upravo vratio s kostimirane novogodišnje zabave. Čim je ušao u stan u Edinburghu vidio je provalnika i instinktivn za njim potrčao. Uvjeren je pak, da je njegov kostim pojačao dojam i izazvao pravi strah kod provalnika, prenosi Metro.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Prema vlastitoj savjesti'' Splitski župnik o pandemiji i teorijama zavjera: ''Ne pozivajte se na Boga i Bibliju. Vjera je vjera, a znanost je znanost'' Slika nije dostupna Bio spojen na kisik Pacijent pozitivan na COVID pobjegao iz bolnice u Zagrebu, tražila ga i policija. Pronađen mrtav

'Preplašili smo jedan drugog i prva mi je reakcija bila da potrčim za njim, a on je odmah skočio kroz prozor. I ja bi se preplašio da sam vidio nekoga obučenog poput gladijatora kako trči za mnom. Mislim da je mislio kako nikoga nema u stanu, a sigurno nije očekivao da će doći snažni građevinski radnik s plaštem', rekao je Torvald Alexander.

Provalnik nije ništa uspio ukrasti, ali je za sobom ostavio cipele i vrtne vile s kojima je provalio u stan. Nažalost, Thor ga ipak nije uspio uhvatiti jer je provalnik nakon skoka kroz prozor pobjegao u nepoznatom smjeru.

Torvald Alexander je napravio kostim koristeći velike količine aluminijske folije. A inspiraciju je dobio iz stripa o istoimenom bogu. Legenda kaže kako je Thor letio nebom za vrijeme oluja u svojoj kočiji koju su vukla dva jarca. Prikazuju ga kao velikog, moćnog muškarca s crvenom bradom i očima iz kojih su sijevale munje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene