Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mu bilo spasa

Svećenik oponašao 40-dnevni post Isusa Krista pa preminuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preminuo je osnivač evangeličke crkve Santa Trindade nakon što je pratio Bibiliju i 25 dana bio na strogom postu - bez hrane i vode. Pokušao je pratiti 40-dnevni post Isusa Krista.

Svećenik Francisco Barajah, osnivač evangeličke crkve Santa Trindade, preminuo je u bolnici nakon što je 25 dana bio bez hrane i vode. Smršavio je do te mjere da nije mogao ustati. Imao je 39 godina. Slijedio je 40-dnevni post Isusa Krista.

Dijagnosticirana mu je akutna anemija i zatajenje probavnih organa. Članovi crkve Santa Trindade rekli su da je uobičajeno da pastor i njegovi sljedbenici poste, ali ne tako dugo.

Njegov brat Marques Manuel Barajah rekao je da je pastor postio, ali je osporio liječničku dijagnozu o njegovoj smrti. "Istina je da je moj brat patio od niskog krvnog tlaka", rekao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija POVEĆAVA SE BROJ ZARAŽENIH Što je marburški virus? Vrlo je zarazan, stopa smrtnosti ide i do 88 posto, a ovo su simptomi bolesti

To nije prva vijest o smrtonosnom pokušaju oponašanja Kristova 40-dnevnog posta u pustinji, kako je opisano u Evanđelju po Mateju, piše BBC.

U 2015. godini muškarac iz Zimbabvea umro je nakon 30 dana, rekli su lokalni mediji, a 2006. britanski je mrtvozornik otkrio da je žena umrla tijekom sličnog posta u Londonu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene