Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična nesreća

Preminuo nakon što ga je pregazila pijana kći koju je htio spriječiti da vozi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je vidjela da je pregazila oca sjela je i plakala dok je nije odvela policija.

Bivši laoški časnik preminuo je na jugu Kalifornije nakon što ga je pregazila vlastita kći koju je pokušavao spriječiti da vozi u pijanom stanju, prenosi Fox News.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Ilustracija U tijeku očevid Nova tragedija na cesti: U slijetanju automobila smrtno stradao muškarac

Soukvilay Barton (37) ignorirala je molbe svog oca Bounmyja Rajsombatha da ne sjeda za upravljač. Svojim kabrioletom BMW izašla je iz garaže unatrag i udarila ga. Rajsombath je prebačen u bolnicu gdje je u petak navečer proglašen mrtvim.

Svjedoci kažu da je Barton pila i svađala se s članovima obitelji. Nakon što je vidjela da je pregazila oca sjela je i plakala dok je nije odvela policija. Uhićena je pod sumnjom u vožnju pod utjecajem alkohola i izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom te joj je određena jamčevina od 75.000 dolara.

Strašna nesreća: Poginulo 13 osoba, među njima i dvomjesečna beba

Rajsombath je u Tajlandu vodio izbjeglički logor kako bi pomogao ljudima u bijegu tijekom Vijetnamskog rata. U SAD je došao 1979. godine. Radio je kao vodoinstalater prije no što je pri padu ozlijedio ruku. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene