Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova žrtva napada u Londonu

Umrla žena koja je s Westminsterskog mosta pala u Temzu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Preminula je žena koja je bila ozlijeđena u napadu na Westminster 22. ožujka, priopćila je u petak policija. Ovom smrću broj mrtvih narastao je na šest, uključujući napadača.

Policija vjeruje da je Andreea Cristea, žena koja je umrla u četvrtak, rumunjska državljanka koja je u vrijeme napada bila u turističkom posjetu Londonu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nakon Moskve Francuska podigla upozorenje na terorizam na najvišu razinu Teroristi u Crocus City Hallu u Moskvi - 2 Mučnih 90 sekundi užasa "Ubijte ih bez milosti, dolazimo u ime Boga": Islamska država objavila zatrašujuću snimku napada u Moskvi

Obitelj je potvrdila da se radi o njoj.

Policija je priopćila da je Cristea pala u rijeku Temzu s Westminsterskog mosta nakon što se napadač Khalid Masood zaletio automobilom u mnoštvo na mostu i pritom ozlijedio oko 40 osoba a zatim ubio nožem policajca prije nego što je i sam ubijen.

Bio je to najveći napad u Velikoj Britaniji nakon bombaškog napada 7. srpnja 2005. za koji su odgovornost preuzeli simpatizeri al Kaide i u kojem je u londonskom gradskom prijevozu ubijeno 56 ljudi. (HINA)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene