Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Srbija nikog neće ugrožavati'

Vučić: Srbiju oko Šešelja nitko ništa nije pitao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Od nas nisu ništa ni tražili, ono što su tražili, nešto malo, mi smo učinili, ni u što se nismo miješali', tvrdi Vučić.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas kako Srbiju 'nitko ništa nije pitao' kada je Vojislav Šešelj pušten iz Haaškog tribunala, te da Beograd želi stabilnost u regiji, a ne rast napetosti, javljaju mediji u Srbiji.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena

'Oni su donijeli odluku o tome da li puštaju Šešelja, donijeli su odluku o tome kada ga puštaju, nas nitko ništa nije ni pitao, niti konzultirao niti nam bilo što rekao. Od nas nisu ništa ni tražili, ono što su tražili, nešto malo, mi smo učinili, ni u što se nismo miješali', tvrdi Vučić i zato je 'nelogično sada optuživati Srbiju zbog Šešeljeve retorike nakon što je pušten na privremenu slobodu iz Haaškog tribunala i vratio se političkom djelovanju u Beogradu'.


Haški sud objavio UVJETE pod kojima je pustio Šešelja!

Dodao je kako je Srbija 'faktor stabilnosti i nikoga ne vrijeđa i ne izaziva, za razliku od nekih koji gledaju preko plota'.

'Što se nas tiče neka oni rade svoj posao, mi nikoga nismo niti ćemo ugrožavati, samo ćemo čuvati svoju slobodu, svoja prava, uvjeren sam potpuno da je gospodarstvo budućnost Srbije, na tome radimo i dalje ćemo biti faktor stabilnosti u regiji', zaključio je Vučić. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene