Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna priča

Pregazila majku i dijete pa gola legla na cestu da spriječi prolaz hitne pomoći!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je pregazila majku i 4-godišnju djevojčicu jedna je žena na sve moguće načine pokušala spriječiti djelatnike hitne pomoći da pomognu žrtvama.

Incident se dogodio 17. lipnja u gradu Linyi u kineskoj provinciji Shangdong oko 10:30 sati. Majka i kćer su se na skuteru vraćale s tržnice kada je na njih silovitom brzinom naletjela pomahnitala vozačica. Umjesto da se nakon sudara zaustavila, ona je nastavila dalje divljati i sudarati se s parkiranim automobilima.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Hitna pomoć, ilustracija Kod Bjelovara Teška prometna nesreća: Četvero mladih završilo u bolnici, zbog prebrze vožnje sletjeli s ceste

>> Izbjegavao mačku na cesti pa usmrtio 4 i ozlijedio 21 osobu!

Svjedoci su odmah pozvali hitnu pomoć. Kada su stigli blizu mjesta događaja vozačica se odnekud ponovno pojavila i blokirala im prolaz do mjesta nesreće - gola kao od majke rođena legla je na cestu.

Kako je nisu mogli uvjeriti da se makne djelatnici hitne pomoći su izašli iz vozila i otrčali do unesrećenih. Kada su ih na nosilima donijeli do vozila, pomahnitala vozačica im je doslovce otela 4-godišnjakinju koja joj je potom pala na beton.

Savladali su je uz pomoć ljudi koji su šokirani stajali i promatrali cijeli događaj. Unatoč naporima liječnika 4-godišnjakinja je nažalost, u bolnici proglašena mrtvom, a njezina se majka još bori za život.

Susjedi pomahnitale Zhang kazali su predaje tradicionalnu kinesku medicinu na medicinskom fakultetu Shangdong. Ubrzo nakon incidenta je uhićena. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene