Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još samo malo...

Predsjednik Josipović u Olimpijskom selu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović posjetio je u četvrtak popodne hrvatsku olimpijsku delegaciju u Olimpijskom selu u Londonu.

Predsjednika su dočekali predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop, te šef Misije Damir Šegota. Zajedno su obišli ured Misije i zgradu u kojoj je smještena hrvatska delegacija.

Nakon toga Predsjednik se družio s hrvatskim olimpijcima i poželio im puno sreće na natjecanjima koja počinju za dva dana. 'Iako su očekivanja velika, vi niste ovdje samo kako biste osvojili medalju. Važno je sudjelovati. Sport je iznimno važna društvena djelatnost, posebno za mlade ljude. Vi ste uzor mladima u domovini i diljem svijeta', poručio je Josipović našim olimpijcima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Krađa u Parizu Iz vlaka nestala torba o kojoj ovise životi tisuća ljudi: "Sadrži osjetljive podatke" Olimpijska baklja - 1 sportski događaj godine Jedan će Hrvat ponovo nositi olimpijsku baklju: "To je velika čast, to se događa jednom u životu"

>> VIDEO Autobus koji radi SKLEKOVE!

U pratnji Predsjednika bio je i Petar Skansi, pomoćnik ministra znanosti, obrazovanja i sporta. Predsjednik Josipović će sutra, 27. srpnja, prisustvovati svečanom otvaranju Igara, a u subotu 28. srpnja će otvoriti Hrvatsku kuću na OI Londonu. Zbog iznimno pooštrenih mjera sigurnosti uopće u Olimpijskom selu, novinari nisu mogli nazočiti Josipovićevu dolasku u selo, priopćili su iz HOO-a.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene