Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dar u crvenom omotu

Predsjednica Grabar-Kitarović na inauguraciji predsjednika Vučića uručila poklon prvoj dami

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović je supruzi predsjednika Srbije, Tamari Vučić, uručila poklon u crvenom omotu.

Tamara Vučić, supruga predsjednika Srbije,  je od hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, dobila privjesak na kojemu je utisnut lik Bogorodice i bebe Isusa sa natpisom "Majka Božja od kamenitih vrata". Na poleđini ispod grba piše: "Da život imaju".

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Donio odluku Vučić imenovao mandatara za sastav nove vlade Aleksandar Vučić Javno obraćanmje Vučić: "Plaćamo visoku cijenu, ne svojom krivnjom''

Kolinda Grabar Kitarović je ranije predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, poklonila čokolade i bombonjeru, koje je, kako kaže, sa zadovoljstvom prihvatio.

Vučić je hrvatsku predsjednicu ugostio u Vili „Mir“, kao i druge brojne strane goste, koji su u Beograd doputovali kako bi prisustvovali njegovoj inauguraciji.

„Dobio sam od Kolinde hrvatske bombonjere i čokolade. Sa oduševljenjem sam prihvatio“, rekao je Vučić.

Ove godine je izbio skandal kada je Grabar-Kitarović djeci iz Dubrovnika podijelila čokoladice porijeklom iz Srbije, zbog čega je kasnije uputila ispriku roditeljima.

Nešto poslije toga, tada premijer, Vučić je hrvatskom kolegi Andreju Plenkoviću poklonio čokoladu „galeb“, proizvedenu u Srbiji, tijekom obilaska štanda na kojem su, u okviru Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, predstavljene srpske kompanije, prenosi RTS.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene