Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastrašujuća scena

Predator usred dana pokušao oteti djevojčicu (13), majka je jedva spasila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriminalac je odmah uhićen jer se, srećom, na mjestu zatekao i policajac izvan dužnosti.

Craig Bonello, 30-godišnji predator, pokušao je u utorak u floridskom Hernandu u jednoj tamošnjoj trgovini usred dana oteti 13-godišnju djevojčicu.

Pročitajte i ovo Nestali dječak Émile Osam mjeseci potrage Novi trag u slučaju nestanka malog Émilea: "Intenzivno pretražujemo sve podatke i snimke" Ilustracija Oteli ih nakon slijetanja Kraj misteriozne otmice u brdima: Policija imala dozvolu za smrtonosnu silu

Srećom, njezina majka ju je u zadnji trenutak uspjela zgrabiti, pa je otmičar nakon kraćeg natezanja predao bitku i pobjegao u automobil.

Bonello je nedugo potom uhićen, i to zahvaljujući policajcu izvan dužnosti Jonathanu Behnenu koji je brzo shvatio što se zbiva i automobilom prepriječio put kriminalcu.

Potom ga je pomoću pištolja svladao i uhitio, pa i ne čudi što su mnogi ustvrdili da je Behnena samo nebo poslalo u pravi trenutak na pravo mjesto.

Naime, da se policajac slučajno nije našao ispred trgovine po povratku s jednog suđenja, Bonello bi sigurno pobjegao, a možda i pokušao ponoviti isti zločin negdje drugdje još istoga dana.

Da je predator djevojčicu uspio istrgnuti iz majčinog zagrljaja i strpati u automobil, bolje je i ne razmišljati o tome što bi joj napravio, kakva bi je tragedija zadesila.

Donosimo u nastavku snimku borbe očajne majka za svoje dijete, kao i fotografiju policajca koji je pohitao u akciju i uhitio razbojnika. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene