Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smrt strijeljanjem

Pred očima obitelji pogubljena bivša cura Kim Jong Una - zbog PORNIĆA!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog snimanja i prodavanja pornića uhićeno je i pogubljeno 12 sjevernokorejskih umjetnika, među njima i bivša cura Kim Jong Una za koju se šuškalo kako i nakon prekida ostala u tajnoj vezi s Izvrsnim vođom.

Bivša djevojka Izvrsnog vođe Kim Jong Una pogubljena je zajedno s još 11 osoba pred streljačkim vodom 20. kolovoza. Iz kineskih se izvora doznaje kako je pjevačica Hyon Song-wol uhićena zajedno s voditeljem orkestra u kojem je pjevala zbog kršenja sjevernokorejskog zakona o pornografiji te su oboje pogubljeni tri dana nakon uhićenja, piše Chosun.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pregovori u tijeku Sjeverna Koreja napokon dopušta mobitele? Slika nije dostupna Pojavio se sin Kim Jong-Ila VIDEO: Impresivna vojna parada Sjeverne Koreje

Svih dvanaest pogubljenih bili su članovi orkestra Unhasu te pjevači, plesači i glazbenici benda Wangjaesan Light Music, a optuženi su za snimanje seksa i prodavanje tih snimaka.

>> Kim Jong Un slao gas maske Basharu al-Assadu!

Kim Jong Un upoznao je Hyon Song-wol prije 10 godina, no otac Izvrsnog vođe naredio mu je da prekine vezu s njom te se ona kasnije udala za vojnika. Otada se tu i tamo šuškalo kako su njih dvoje i dalje u tajnoj vezi. Priča postaje još interesantnija uzme li se u obzir da je i Kimova sadašnja supruga Ri Sol-ju nekada također bila članica orkestra Unhasu.

Svih 12 umjetnika pogubljeno strojnicama pred očima svojih kolega i članova obitelji. Obitelji pogubljenih poslane su u logore.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene