Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasna podmornica

Prebačena tijela žrtava iz ruske nuklearne podmornice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska nuklearna podmornica, na kojoj je protupožarni sustav koji se uključio greškom izazvao nesreću u kojoj je poginulo 20 osoba, doplovila je u bazu Boljšoj Kamen blizu Vladivostoka, izvijestio je glasnogovornik pomorske baze, dodavši kako su i tijela žrtava već prebačena u Bolšoj Kamen, u Vladivostok i Nahodku.

Posada pratećeg razarača pomogla je pri evakuaciji 22 ozlijeđene osobe u nesreći. Oni su prebačeni u bolnicu ruske Pacifičke flote u Vladivostoku. 

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Podmornica Titan Iz dubine oceana Prvi put objavljena snimka: Poslušajte jeziv zvuk koji su spasioci čuli dok su tražili podmornicu s milijarderima

>> Najmanje 20 poginulih u nesreći ruske nuklearne podmornice

Nesreća se dogodila u subotu kada se greškom uključio protupožarni sustav. Glasnogovornik ruske mornarice Igor Digalo naglasio je da reaktor podmornice radi bez problema te da nije došlo ni do kakvog proboja radijacije iz reaktorskog prostora.

Podmornica je bila na probnoj plovidbi i na njoj su se nalazili i djelatnici brodogradilišta.

Agencije Interfaks i RIA novosti pozivaju se na izvore bliske istrazi nesreće i prenose informaciju da su poginuli stradali zbog udisanja freona iz protupožarnog sustava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene