Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gurali je u peć

Poznanicu pokušali živu spaliti - Jer su zaključili da je vještica!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par u istočnom Sibiru zaključio je da je njihova poznanica vještica i odlučio se na prokušanu metodu španjolske inkvizicije - spaliti je živu, ali je na sreću policija reagirala na vrijeme, javljaju ruski mediji.

Policija je stigla u posljednji trenutak i zatekla je par kako gura glavu navodne vještice u goruću peć u napuštenoj zgradi, priopćila je u četvrtak policija zabajkalske regije.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije

Žrtva (46) je hospitalizirana s teškim opekotinama lica i ruku, a uhićeni su 41-godišnjakinja i jedan muškarac koji su već otprije poznati policiji. Optužena žena kasnije je prebačena na psihijatriju.

VIDEO Biste li se UPLAŠILI ovoga u mraku?

Na ideju da im je poznanica vještica došli su tijekom pijančevanja pa su se uputili do njezine kuće i oteli je kako bi iz nje istjerali vraga putem vatre. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene