Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnje u korupciju

Trumpov poziv omeo policiju dok je ispitivala Netanyahua

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Telefonski poziv američkog predsjednika Donalda Trumpa omeo je policiju koja je u ponedjeljak ispitivala izraleskog premijera Benjamina Netanyahua radi sumnji u korupciju.

Nakon što je sjeo s policijskim istražiteljima u svojoj rezidenciji u Jeruzalemu, Benjamin Netanyahu se ispričao i rekao da ga zove Donald Trump, izjavio je suradnik izraelskog premijera.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Klinički bolnički centar Split Puštena kući Djeca završila u bolnici nakon što su pojela perece: Sve istražuju policija i inspekcija

"Razgovarali su o prijetnji koju predstavlja nuklearni sporazum s Iranom i o potrebi zajedničke borbe protiv tih opasnosti", priopćio je premijerov ured nakon što su pojedinosti o saslušanju već izašle u večernjim vijestima.

Netanyahu (67) osumnjičen je u dva slučaja, jedan koji se tiče primanja poklona od poslovnog čovjeka i drugi povezan s razgovorm koji je vodio s izdavačem izraelskih novina o tome kako će smanjiti konkurenciju u medijskom sektoru u zamjenu za povoljnije pisanje o njemu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene