Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alternativno salutiranje

Pozdrav šefu države: Biciklistica bez pardona Trumpu pokazala srednji prst

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Donald Trump dobio je neobičan pozdrav jedne biciklistice u trenutku kad ju je njegova kolonada pretjecala. Trenutak je završio i na fotografiji, koja je, naravno, odmah postala hit na internetu.

Američki predsjednik Donald Trump vjerojatno je naučen da mu se propisno salutira, no jedna biciklistica iz Virginije pozdravila ga je na vrlo jednostavan, svima poznat, a opet za tu priliku osebujan način.

Pročitajte i ovo Joe Biden Predsjendički izbori Biden podbadao Trumpa: "Natječem se protiv šestogodišnjaka" Donald Trump On poriče krivnju Počinje suđenje Donaldu Trumpu zbog novca koji je dao pornoglumici: Navodno joj za šutnju platio 130.000 dolara

Naime, u trenutku kad je spomenutu biciklisticu na cesti u Virginiji pretjecala predsjednička kolona, biciklistica je podigla ni manje ni više nego srednji prst te tako ispratila Trumpovu motoriziranu povorku.

O incidentu se, doduše šturo, oglasila i Bijela kuća. "Predsjednikova kolonada napustila je Trumpov nacionalni golf klub u 15:12 sati, prolazeći pored dvoje biciklista, prvi od kojih je pokazao palcem prema dolje. Tad su pretekli i biciklisticu, koja je nosila bijelu majicu i biciklističku kacigu i koja je reagirala tako da im je pokazala srednji prst. Kolonada je morala usporiti i biciklistica ju je ponovno sustigla, još uvijek pokazujući srednji prst, prije nego li je skrenula u suprotnom smjeru", stoji u izvješću iz Bijele kuće.

Trump, koji je žustro kritizirao bivšeg predsjednika Baracka Obamu za prekomjerno igranje golfa, provodi već četvrti vikend zaredom na golf terenu u Virginiji. Zbog toga ga optužuju i za licemjerstvo, piše Guardian.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene