Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi put

Veliki požar zahvatio Torch Tower u Dubaiju, jednu od najviših stambenih zgrada na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar je u četvrtak zahvatio Torch Tower u Dubaiju, jednu od najviših stambenih zgrada na svijetu. Zgrada je na vrijeme evakuirana, a vatrogasci su u petak, oko 4 sata ujutro po lokalnom vremenu uspjeli ugasiti požar, izvijestile su lokalne vlasti.

Jedna od najviših stambenih zgrada na svijetu, Torch Tower u Dubaiju, u četvrtak je zahvaćena požarom, drugi put od 2015. godine. Vatrogasci su oko 4 sata ujutro po lokalnom vremenu uspjeli ugasiti požar, objavio je Reuters.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Požar u Rusiji: Jesu li odgovorni ukrajinski dronovi? Jugozapad zemlje Rusku regiju napali dronovima, buknuo požar u velikoj termoelektrani

Prema izjavama očevidaca, u 4 sata ujutro na vanjskim dijelovima zgrade nije bilo znakova požara. Stanari su evakuirani odmah nakon izbijanja požara i zasad nema informacija o ozlijeđenima. Toranj Torch ima 79 katova, visok je 337 metara i ima 676 stanova.

Vatrogasci i policija zatvorili su okolne ulice koje su djelomično prekrivene prašinom i krhotinama.

Dostupne snimke pokazale su kako je požar zahvatio niz katova, a navodno je izbio na 67. katu zgrade. Još uvijek nema podataka o uzroku velikog požara.

Isti je neboder i 2015. godine teško oštećen također u požaru, zbog čega do danas neki stanovi nisu bili useljivi zbog obnove dijela zgrade. (HINA)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene