Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Meč na hodniku

ŽESTOKI OBRAČUN Zastupnici se potukli pred kamerama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinski parlamentarac napao kolegu nakon gostovanja na televiziji, pa se obračunao s njegovim autom.

Ukrajinski parlamentarci Aleksandr Vilkul i Vladimir Parasjuk potukli su nakon gostovanja u televizijskoj emisiji, a nakon okršaja Parasjuk se obračunao i s Vilkulovim automobilom. 

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Snimke iz ureda Sve se provjerava VIDEO Procurile snimke ukrajinskog zapovjednika kako se u uredu ljubaka s dvije djevojke

Njihov meč odigrao se u hodnicima televizije, a prethodila mu je svađa u emisiji "Večernji program". Nakon razmjene nekoliko boksačkih udaraca upotpunjenih hrvačkim zahvatima umiješali su se ljudi iz osiguranja. Parasjuk, međutim, nije smatrao da je svom kolegi iz ukrajinskog parlamenta rekao sve što je mislio.

 

Stoga se na parkiralištu dohvatio Vilkulovog automobila kojem je najprije nogama "poravnao" vrata, a potom ključem po karoseriji urezao nekoliko poruka vlasniku. Parasjuk je tijekom sukoba Vilkula nazivao agentom Kremlja koji je donio rat u Ukrajinu te, među ostalim, rekao da ga treba likvidirati i deportirati kako od Vilkula ne bi ostao ni trag.

Vilkul je dugogodišnji političar kojem je vrhunac političke karijere bilo imenovanje zamjenikom premijera Ukrajine 2012. godine. Parasjuk je u politiku ušao nakon prosvjeda na Majdanu prije dvije godine, gdje je bio zapovjednik jedne grupe koja je branila prosvjednike.

Ukrajinski parlamentarci poznati su po tome što vrlo često šakama brane vlastite stavove ili osporavaju one političkih suparnika. Takve rasprave znaju biti toliko žestoke da se zastupnicima potom moraju pozabaviti i liječnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene