Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Potukli se dostavljači Pepsi i Coca Cole

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rat za premoć Cola 'zarazio' je i zaposlenike dviju tvrtki. Na parkiralištu trgovačkog lanca Wal-Mart u Indiani, dostavljač Pepsija fizički je napao kolegu iz Coca-Cole što je rezultiralo razbijenim nosom, plavim okom i prekršajnom prijavom.

Policija je izvijestila da su se 48-godišnji dostavljač Coca- Cole Robert Koscho i 42-godišnji dostavljač Pepsi Cole David Paulina posvađali već pri dolasku na parkiralište Wal-Marta. Navodno su čak pokušali pregaziti jedan drugoga kolicima koja su bila prepuna paleta s bocama. 

Pročitajte i ovo Automobili - 3 Muke po parkingu Pravilnici se nisu mijenjali desetljećima: "Stisnem se koliko mogu, ali drugi ne paze" Slika nije dostupna Indija zabranila prodaju Coca Cole i Pepsija

Nakon što je Koscho po obavljenoj dostavi izašao iz trgovine,  Paulina ga je pozvao i udario 3 puta u lice. Slomio mu je nos i nabio 'šljivu' na oku. 

Glasnogovornik Coca-Colea izjavio je kako je do incidenta došlo zbog svađe oko mjesta na polici u vrlo prolaznom dijelu dućana.

"Pozicija police i mjesto na njoj je vrlo bitno za dobru prodaju, pa natjecanje za bolju poziciju može biti vrlo vatreno", rekao je Gary Baum, vlasnik jednog marketa. 

Pepsi je pak, izvijestio da je zbog incidenta otpustio Paulinu, uz napomenu kako ne toleriraju nasilje na radnom mjestu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene