Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko su ubojice?

Potresna poruka supruge ubijenog Ivanovića: "Pucali su u moje srce, moju radost. Pucali su u Bogdanovog tatu..."

Oliver i Milena Ivanović sa sinom (Foto: Twitter)
Oliver i Milena Ivanović sa sinom (Foto: Twitter) Platforma X
Aktualno Galerija +0 Oliver i Milena Ivanović sa sinom (Foto: Twitter) Galerija 1/1 >>
Supruga na Kosovu ubijenog srbijanskog politilčara Olivera Ivanovića oglasila se na Twitteru povodom tragedije koja se dogodila u utorak.

“Pucali su u moje srce, moju ljubav, radost. Pucali su u Bogdanovog tatu. Pucali su u sve nas, u slobodu, u Srbiju. Mirno spavaj voljeni moj, oni koji su ovo učinili sigurno neće“, napisala je Milena Ivanović noćas na Twitteru.

Pročitajte i ovo Kosovska policija (Foto: AFP) Stiglo sudsko rješenje Kosovo izdalo međunarodnu tjeralicu za Milanom Radojčićem zbog ubojstva srpskog političara Olivera Ivanovića Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić (Foto: AFP) Stigao i odgovor iz Beograda "U toj borbi Srbija neće izgubiti": Pred sud izvedena trojica Srba osumnjičena za povezanost s ubojstvom Ivanovića

Supruga likvidiranog lidera Građanske inicijative "Srbija, demokracija, pravda" i nakon ubojstva u utorak dala je znakovitu izjavu da se zna tko su ubojice.

"Ovo neće dobro zavšiti", poručila im je.

Rekonstrukcija ubojstva

Blic je napravio rekonstrukciju ubojstva prema prikupljenim informacijama. Prema prvoj, Ivanovića su ubojice čekale na ulici ispred ulaza u stranku, gdje su najprije pucali na njega iz daljine, a zatim, nakon što je pao na zemlju, ispalile još jedan ili dva metka u njega. Nakon toga udaljili su se vozilom u nepoznatom pravcu. Prema riječima liječnika, u Ivanovića je ispaljeno ukupno pet hitaca.

Prema drugoj teoriji, ubojice su lidera kosovskih Srba dočekali u automobilu, odakle su i pucali. Nadležni kosovski tužitelj rekao je medijima da su meci ispaljeni iz vozila u pokretu. Nakon toga približili su se i ispalili u njega još metaka kako bi bili sigurni da je mrtav.

Oliver Ivanović preminuo je na mjestu.

Ispraćeni Ivanovićevi posmrtni ostaci iz Kosovske Mitrovice

Građani Kosovske Mitrovice ispratili su posmrtne ostatke Olivera Ivanovića. Njegovo tijelo pod policijskom je pratnjom krenulo za Beograd, gdje će sutra biti pokopan. U sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice je mirno, ali mjere sigurnosti su pojačane. Kosovska policija formirala je posebnu jedinicu koja istražuje ubojstvo. Kosovska policija formirala je posebnu jedinicu koja istražuje ubojstvo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene