448153
448153
448153
448153
448153

Detalj kod jednog lijesa koji pokazuje tko je čovjekov najbolji prijatelj

  • , 28.08.2016., 09:50
  • Autor:
  • komentara

Pas Flash cvilio je pokraj lijesa u kojem se nalazilo tijelo njegova vlasnika, poginulog u potresu u Italiji. Bila je to još jedna dirljiva slika koja se pojavila nakon ove velike prirodne katastrofe.

 
 
 
 
Lijesovi u kojima su tijela poginulih u potresu (Foto: AFP)
Lijesovi u kojima su tijela poginulih u potresu (Foto: AFP)

Svijet je obišao prizor velike predanosti koker španijela koji vjerno leži pokraj lijesa svog vlasnika, jednog od više od 290 poginulih u potresu u Italiji.

PRIZOR MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU.

Pas Flash odbio je napustiti mjesto, cvileći pokraj lijesa u kojem se nalazilo tijelo njegova vlasnika. Bila je to još jedna dirljiva slika koja se pojavila nakon prirodne katastrofe.

Flashov vlasnik je bio 45-godišnji Andrea Cossu koji je godišnji odmor provodio u selu Pescara del Tronto kada je poginuo u zgradi koja se urušila.

To je selo sravnjeno sa zemljom, kuće su se raspale u prah, automobili završili pod teškim betonskim blokovima otpalih sa zgrada, a osobne stvari leže razbacane među ostacima građevina.

Cossuov pogreb na kojem je bio i Flash održao se u petak u mjestu Pomezia, u kojem je živio. 'Njih su dvoje bili nerazdvojni', rekli su članovi obitelji talijanskim medijima.

Prizor psa pokraj lijesa svog vlasnika je teški podsjetnik na vezu između čovjeka i njegovog najboljeg prijatelja.

Za Flasha će se sada brinuti Cossuova supruga koja je preživjela potres.

Deseci preživjelih duguju svoje živote upravo psima tragačima koji su ih pronašli pod ruševinama kako bi mogli biti spašeni na vrijeme.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se