Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema izvještaja o štetama

Potres magnitude 5,5 uzdrmao središnji Meksiko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potres jakosti 5,5 po Richteru koji je imao epicentar 210 kilomeatra od Mexico Cityja uzdrmao je meksičku prijestolnicu no, po izjavama dužnosnika, nema izvješća o štetama.

Promet i ulični život normalno su se nastavili nekoliko trenutaka nakon potresa, rekli su svjedoci. Geološki institut SAD-a je izvijestio da je potres na dubini od 77 kilometara koji je pogodio središnju meskičku državu Michoacan bio magnitude 5,5 po Richteru. Epicentar je bio 206 kilomettara jugozapadno od meksičke prijestolnice.

Guverner Michoacana Fausto Vallejo je na svom Twitter računu rekao da nema vijesti o štetama u državi. Gradonačelnik Mexico Cityja Marcelo Ebrard je također na Twitteru izjavio da nema izvješća o štetama u gradu. (Hina)

Pročitajte i ovo Potres Nova podrhtavanja Potres kod Rijeke: ''Kratko, ali žestoko!'' Matea Ćorić Brunović i Damir Božek - 1 pomak s mrtve točke Četiri su godine od zagrebačkog potresa, a u kojoj je fazi obnova? "U prosincu sam dobio rješenje"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene